hey louis i wanna buy one cause i go to romania every year and i just heard about this product but i dont know how good it is,, quallity etc.. is it worth it ? cause it really sounds too good to be true,, especially since im an nfl fanatic and last year i was in ro for 6 months,, i HATED the fact that i was missing my redskins games,, so this would pretty much answer all my prayers haha.. let me know
Categories: Slinging Around the World
main issue: using the NTSC tuner (mostly TUNER BOX or PRO BOX) with PAL signal.
Purpose : avoid connecting an extra PAL tuner to the A/V , because of the unavailable IR codes of the European tuners for the US slingboxes.
I've tried this last solution ( NTSC A/V Slingbox with PAL composite signal and it works great!)
users from other countries (Europe-Israel-India etc. ) welcome!
other issues are welcome! let's get together and share our experience!
Slinging from Romania and watching in Canada. Now waiting for the broken a/c adapter to be replaced by the one that Slingmedia has sent me with no charge. Thank you, Slingmedia!
What do you need to know, Adi dude? Maybe I can help.
(poti sa intrebi si pe romaneste.)
"Good behavior is the last refuge of mediocrity." - Henry S. Haskins
Tuneru nu ti-e de folos in Romania, ei au PAL acolo, si alte frecvente la programe.
PRO s-ar putea folosi, dar e mai bine sa-ti iei un A/V ca e mult mai ieftin. Folosesti convertoru din Romania sa bagi semnalu prin "composite" si slingboxu se descurca.
Daca nu ma insel Luis e in Romania acuma, si cred ca si-a luat un A/V cu el din Nord America, el poate sa-ti dea mai multe detalii.
Daca vrei sa fii SIGUR ca semnalul e transmis complect, poti sa-ti eu un Classic din Anglia ca ala e PAL, dar nu e necesar. Eu am bagat un Classic, Nord American, la niste cunostinte undeva in Bihor, si i-am connectat cu un WI-FI peste granita in Ungaria - 30 ci ceva de kilometri - ca acolo la sat in Bihor nu aveau Internet destul de bun.
Inainte de a cheltui pre mult, verifica DESIGUR ca ai destul "bandwith" DIN Romania.
salutare la amandoi !
Nu am plecat, am luat un Pro pana la urma, Il voi instala in "remote"...
sunt referinte ca PRO ar merge in Singapore, in India si in Israel, toate PAL.... dar trebuie instalata varianta UK a softului...
Adi, te sun azi. Oricum, nu lua nimic pana nu testez eu acasa (adica prima jumatate a lui iulie) ca sa iti spun exact ce sa iei, sa nu dai banii degeaba!
Slinging from Romania and watching in Canada. Now waiting for the broken a/c adapter to be replaced by the one that Slingmedia has sent me with no charge. Thank you, Slingmedia!
Convertor ... folosesti ce au ei deja acasa. Daca nu au, de exemplu cablu e conectat direst la televizor, iti va trebui unu, sau, de exemplu, un VCR. Oricum, probabil ca va trebui sa-ti faci singur un "bin" cu codurile pentru remote, ca nu o sa le aiba. Daca citesti putin forumurile o sa vezi ca nu e prea complicat, dar nici prea usor.
"instala in "remote"" ... instalea in Romania, in cazu asta.
"Varianta UK" ... e vorba de program, se instaleaza pe calculatoru de la care to conectezi la sling. Dupa cum am vazut eu, nu e mare diferenta, doar "codurremote controllers" e differit. Oricum nu stiu daca o sa ai codurile pentru un convertor in Romania, asa ca ... shrug.
Nu e prea complicat ...
cam toate se pot face de la distanta; daca ai acolo un router la care te poti conecta prin SSH e mai usor.
Oricum, persoana din Romania trebuie sa inteleaga putin despre calculatoare/retele/TV/etc.
Ai vazut vreo data asta:
http://wwitv.com/portal.htm?http://ww...
foarte interesant acest slingbox...eu am acum ROMSATNET, dar e nasol ca o gramada de emisiuni sunt inregistrate si le vedem cu multe ore intarziere, multe etape nu prindem, deci as vrea si eu sa-mi iau slingbox....singura chestie este ca nu stiu cat se pricep verii mei din bucuresti la slingbox ca sa imi faca setarile corecte
si sunt curios cum este imaginea...fiind prin internet, e nasoala??
Mersi
E ca un videao, mai bun, de la de la youtube; ori, ca Antena3 pe net. Deci, nu perfect, dar poti sa vezi bine. Bineintles asta depinde de ce "upload bandwidth" ai in Romania. Sub 300 nu prea merge bine la sporturi, cel putin eu sint prea satisfacut. Sonorul e perfet de fiecare data, asa ca daca comentatori sint buni nu pierzi prea mult.
Mind you, I don't like to watch sports on TV, so ...
suna foarte tentant, mai ales ca pe romsatnet dau deja 45 de parai pe luna...si oricum nu prea vad multe emisiuni in afara de 2-3 etape pe saptamina
deci ca sa recapitulez din ce am citit pe aici:
in ro trebuie sa aduc un slingbox PAL si trebuie sa aiba varmeu internet prin cablu
iar aici in state trebuie sa mai imi iau si eu slingbox NTSC sau nu e nevoie?
ca oricum net prin cablu am deja...
ai nevoie de sling numai acolo - sending end. Aicea te uiti la calculator - eu am calculatoru conectat la televizor asa ca ma uit la TV.
PAL/NTSC ... se pare ca NTSC merge OK, mai asteapta citeva zile sa auzim detalii de la Ady3900.
perfect, mersi mult sorine
deci daca pe calculator imaginea se vede doar OK, inseamna ca daca il pun pe 52 inch TV, nici nu pot deosebi jucatorii :)
asta e, in curand se va perfectiona si sistemul asta
se vede mai bine la TV decit la calculator "full screen". Gindestete la rezolutia TV vs. monitor - 1280x1024 pentru un monitor normal, si 648 x 486 pentru un TV.

RSS